Tradycyjne koreańskie wino ryżowe, nazywane alkoholem rolników. jest to najstarszy koreański wyrób alkoholowy.
Kraj pochodzenia: Korea Płd.
Producent: Chamisul
Zawartość alkoholu: 14%
Pojemność: 330ml
PRODUKT PRZEZNACZONY WYŁĄCZNIE DLA OSÓB DOROSŁYCH
Tradycyjne koreańskie wino ryżowe, nazywane alkoholem rolników. jest to najstarszy koreański wyrób alkoholowy.
Kraj pochodzenia: Korea Płd.
Producent: Chamisul
Zawartość alkoholu: 14%
Pojemność: 330ml
PRODUKT PRZEZNACZONY WYŁĄCZNIE DLA OSÓB DOROSŁYCH
Tradycyjne koreańskie wino ryżowe, nazywane alkoholem rolników. jest to najstarszy koreański wyrób alkoholowy.
Kraj pochodzenia: Korea Płd.
Producent: Chamisul
Zawartość alkoholu: 14%
Pojemność: 330ml
PRODUKT PRZEZNACZONY WYŁĄCZNIE DLA OSÓB DOROSŁYCH
Sos rybny Squid 300 ml. Sos rybny Squid, nie zawiera konserwantów ani sztucznych barwników. Produkowany jest na bazie ekstraktu z anchovis. Jest otrzymywany dzięki fermentacji anchois (sardeli). Proces fermentacji trwa 18 miesięcy. Zawiera aż 77% ekstraktu z sardeli. To słony sos, dlatego często potrawy, które są nim doprawiane nie wymagają dodatkowego dosalania.
Sos sojowy Megachef, produkowany w Tajlandii, rekomendowany do sushi. Wytwarzany tradycyjną metodą fermentacji soji, pszenicy, wody i soli, przez 6 miesięcy. Sos jest rzadki i słony, idealnie komponuje się z surową rybą. Jeden z podstawowych sosów przyprawowych w Azji.
Sos Sempio to ciemny sos sojowy, przypomina trochę jego japońską odmianę. Jest to produkt uboczny w produkcji koreańskiej pasty sojowej dwenjang. Bardzo powszechnie wykorzystywany w kuchni koreańskiej. Świetnie nadaje się jako przyprawa do zup, dressingów, marynat do mięs, potraw przygotowywanych na patelni lub w woku. Doskonale podkreśla smak potraw.
Sos sojowy Healthy Boy, produkowany w Tajlandii, rekomendowany do sushi. Wytwarzany tradycyjną metodą fermentacji soji, pszenicy, wody i soli, przez 6 miesięcy. Sos jest rzadki i słony, idealnie komponuje się z surową rybą. Jeden z podstawowych sosów przyprawowych w Azji.
Sriracha, tajski sos z przetartych papryczek chilli. Nazwa pochodzi od nazwy miejscowości Si Racha.
Skład:Chili 61%, cukier, sól, woda, regulator kwasowości E330, substancja wzmacniająca E621, stabilizator E415, substancja konserwująca E202, E220
Zawartość opakowania: 200 ml
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Sriracha, tajski sos z przetartych papryczek chilli. Nazwa pochodzi od nazwy miejscowości Si Racha.
Skład:Chili 61%, cukier, sól, woda, regulator kwasowości E330, substancja wzmacniająca E621, stabilizator E415, substancja konserwująca E202, E220
Zawartość opakowania: 200 ml
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Sriracha, tajski sos z przetartych papryczek chilli. Nazwa pochodzi od nazwy miejscowości Si Racha.
Skład:Chili 61%, cukier, sól, woda, regulator kwasowości E330, substancja wzmacniająca E621, stabilizator E415, substancja konserwująca E202, E220
Zawartość opakowania: 200 ml
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Tahini, czyli pasta sezamowa, to produkt zawierający unikalną kombinację białek, aminokwasów, witamin i pierwiastków śladowych, która dostarcza organizmowi siły i energii. Podstawowy składnik dań zdrowego weganina
Skład:sezam.
Zawartość opakowania: 300 g
Data przydatności do spożycia: 14.08.2023 r.
Kraj pochodzenia: Grecja
Tao Kae Noi Tom Yum Goong chipsy z wodorostów 59g
Przekąska z prażonych wodorostów o smaku klasycznym.
Wodorosty nie tylko dodaje się do sushi, są również z nich pyszne chipsy.
Producent: Tao Kae Noi
Perełki z tapioki w kuchni azjatyckiej wykorzystywane są głównie do przygotowania deserów, puddingów czy napojów Bubble Tea. Duża perełka które pęcznieją i jest najczęściej wykorzystywana do deserów. Większą natomiast można wykorzystać do napojów.
Po namoczeniu ich w wodzie czy mleku, ‘perełki’ pęcznieją i dają efekt przezroczystych kuleczek, które dają frajdę w przegryzaniu ich.
Produkt bezglutenowy.
Sposób przygotowania tapioki do deseru: Zagotuj mleko, wsyp perełki z tapioki, możesz dodatkowo posłodzić je według uznania. Gotuj przez ok. 20 min, co jakiś czas mieszając do momentu uzyskania ‘przezroczystych kuleczek’.
Produkt zawiera: 400g
Data przydatności do spożycia: 16.012.2024 r.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Tofu Mori-nu, tofu twarde, jest produktem uzyskiwanym z soi. Bogaty w białko produkt wegetariański. W konsystencji przypomina biały ser. Bezsmakowy, natomiast dobrze absorbuje smaki sosów. Można go przyrządzać na wiele sposobów. Tofu można smażyć, frytować, panierować, gotować, rozcierać na kleik. Dzięki swej twardej konsystencji, jest lepsze do smażenia i panierowania. Polecane w diecie wegetariańskiej.
01
02
03
04
05
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017