Opis
Śmietanka kokosowa Chaokoh 250 ml.
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w małym kartonowym opakowaniu o pojemności 250 ml. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów.
10,20 zł
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w małym kartonowym opakowaniu o pojemności 250 ml. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów. Skład: ekstrakt kokosowy 80 %, woda, emulgator: E435.
Zawartość opakowania: 250 ml
Data przydatności do spożycia: 10.07.2023 r.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w małym kartonowym opakowaniu o pojemności 250 ml. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów.
Papryka mielona Gochugaru to znakomitej jakości produkt o szerokim zastosowaniu, a przede wszystkim niezbędny składnik do przygotowania słynnej koreańskiej kapusty Kimchi. Papryka cechuje się głębokim, słodkawym smakiem, dymnym aromatem oraz pięknym kolorem
Opis: Kiełki fasoli mung to pożywny dodatek do wielu potraw. Mogą być dodawane do zup azjatyckich (np. tajskiego Pho, bulionu chińskiego, japońskiego Mentsuju), sałatek, dań smażonych w Woku, czy potraw gotowanych na parze. Jedzone na surowo smakują wybornie, a przy okazji dostarczają naszemu organizmowi wiele cennych witamin i mikroelementów. Kiełki fasoli są niezwykle chrupkie i sprężyste.
Skład: Woda, kiełki fasoli 48%, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy E330.
Sposób przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Marynata tandoori tikka AHG 50 g. Marynata tandoori tikka, to łagodna indyjska, bezglutenowa marynata do mięs. Mięso można przyrządzić w zwykłym piekarniku lub na grillu. Szczególnie polecana do mięs, przygotowanych w tradycyjnym glinianym piecu “tandoor”. Dzięki marynacie, mięso staje się kruche, soczyste i pełne smaku.
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017