Opis
Pasta do Chicken Curry AHG 50 g.
Gotowa pasta do przyrządzania indyjskiego curry z kurczakiem. Zawartość opakowania: 50 g Data przydatności do spożycia: 19.12.2025 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia
8,90 zł
Gotowa pasta do przyrządzania indyjskiego curry z kurczakiem. Zawartość opakowania: 50 g Data przydatności do spożycia: 07.2022 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia
Brak w magazynie
Gotowa pasta do przyrządzania indyjskiego curry z kurczakiem. Zawartość opakowania: 50 g Data przydatności do spożycia: 19.12.2025 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia
Pasta Miso Hikari czerwona, z fermentowanej soi i ryżu (miso ciemne, fermentuje od kilku miesięcy do kilku lat), zawierająca duże ilości protein, witamin i minerałów. W kuchni japońskiej przygotowuje się z niej głównie zupy miso. Jest również składnikiem zup lub sosów mięsnych. Ma kolor ciemnoczerwony lub ciemnobrązowy, ostra w smaku.
Żółta pasta curry, jest łagodniejszą od pozostałych, zielonej i czerwonej. Jej podstawowym składnikiem jest trawa cytrynowa. To właśnie ona nadają paście korzennego aromatu. Jest ona najczęściej dodawana do potraw curry w połączeniu z mlekiem kokosowym.
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017