Opis
Śmietanka kokosowa Chaokoh 250 ml.
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w małym kartonowym opakowaniu o pojemności 250 ml. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów.
10,20 zł
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w małym kartonowym opakowaniu o pojemności 250 ml. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów. Skład: ekstrakt kokosowy 80 %, woda, emulgator: E435.
Zawartość opakowania: 250 ml
Data przydatności do spożycia: 10.07.2023 r.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Brak w magazynie
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w małym kartonowym opakowaniu o pojemności 250 ml. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów.
Tradycyjne wykonane w japońskim stylu ciasteczka z pastą z zielonej herbaty . Posiadają niespotykaną elastyczność i ciekawą strukturę. Mochi jest także popularne w Korei, Tajwanie, Kambodży i Tajlandii. W środku znajduje się 6 sztuk Mochi. Skład: Maltoza, ryż kleisty, skrobia, olej roślinny, pasta z zielonej herbaty , konserwant (kwas askorbinowy), cukier, proszek ziemniaczany. Zawartość opakowania: 210 g Data przydatności do spożycia: 05.05.2023 r. Kraj pochodzenia: Tajwan
Mleko kokosowe, jest wytwarzane z miąższu orzecha kokosowego. Posiada gęstą kremową konsystencję oraz kokosowy smak. Mleko kokosowe to bardzo popularny dodatek w kuchniach krajów azjatyckich. Ostatnio zyskuje coraz szersze grono amatorów wśród zwolenników zdrowego odżywiania. Swój kolor, jak i smak zawdzięcza wysokiej zawartości tłuszczu. Mleko kokosowe jest dobrym źródłem niektórych składników mineralnych.
Kasztany w zalewie, to bulwy rośliny ponikła słodkiego, występującego na podmokłych terenach Azji i Afryki.
Bulwy są jadalne, nazywane również orzechami wodnymi, to doskonały składnik kuchni tajskiej i azjatyckiej.
Są bardzo chrupkie, lekko słodkawe, chłoną smaki potraw. Polecane do sałatek, dań głównych, czy stir-fry lub curry.
Panierka Panko Lobo 200 g.
Panierka Panko, to panierka w formie płatków. W przeciwieństwie do panierki z tradycyjnej bułki tartej, dłużej pozostaje chrupiąca. jest również delikatniejsza. Polecana do smażenia na głębokim oleju. Smażone potrawy absorbują mniej tłuszczu.
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017