Opis
Tao Kae Noi Original chipsy z wodorostów 59g
Tao Kae Noi Original chipsy z wodorostów 59g
Przekąska z prażonych wodorostów o smaku klasycznym.
Wodorosty nie tylko dodaje się do sushi, są również z nich pyszne chipsy.
Producent: Tao Kae Noi
23,99 zł
Tao Kae Noi Original chipsy z wodorostów 59g
Przekąska z prażonych wodorostów o smaku klasycznym.
Wodorosty nie tylko dodaje się do sushi, są również z nich pyszne chipsy.
Producent: Tao Kae Noi
Tao Kae Noi Original chipsy z wodorostów 59g
Przekąska z prażonych wodorostów o smaku klasycznym.
Wodorosty nie tylko dodaje się do sushi, są również z nich pyszne chipsy.
Producent: Tao Kae Noi
Zestaw 4 ceramicznych misek do zup typu miso, tajskich lub ryżu. Miski wykonane z bardzo wysokiej jakości ceramiki. Zaletą ceramiki jest to, że nie pochłania ona zapachów, dlatego też serwowane w niej produkty nie tracą swojego aromatu oraz smaku. Pięknie prezentować się będą na blacie kuchennym, czy stole w jadalni.
Żółta pasta curry, jest łagodniejszą od pozostałych, zielonej i czerwonej. Jej podstawowym składnikiem jest trawa cytrynowa. To właśnie ona nadają paście korzennego aromatu. Jest ona najczęściej dodawana do potraw curry w połączeniu z mlekiem kokosowym.
Przyprawa do satay Lobo 50 g.
Przyprawa do satay, to gotowy orzechowo – sezamowy sos w proszku. Błyskawicznie szybki w przygotowaniu. Wystarczy wymieszać go z wodą lub mlekiem kokosowym i zagotować. Przyprawa ułatwiająca przygotowanie dania Satay, czyli kawałków mięsa drobiowego, lub wieprzowego nadzianego na patyczki bambusowe.
Kolendra mielona TRS 100 g.
Kolendra jest popularną, przyprawą kuchni azjatyckiej i indyjskiej. Stanowi składnik mieszanek przyprawowych m.in. curry.
Kolendra jest doskonałym dodatkiem do potraw z krewetek, krabów, do ryb, np. łososia, tuńczyka, węgorza. Znakomicie harmonizuje z roślinami strączkowymi, dlatego też stosuje się ją do potraw z fasoli, grochu, ciecierzycy, soi itp.
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w małym kartonowym opakowaniu o pojemności 250 ml. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów. Skład: ekstrakt kokosowy 80 %, woda, emulgator: E435.
Zawartość opakowania: 250 ml
Data przydatności do spożycia: 10.07.2023 r.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Mleko kokosowe, jest wytwarzane z miąższu orzecha kokosowego. Posiada gęstą kremową konsystencję oraz kokosowy smak. Mleko kokosowe to bardzo popularny dodatek w kuchniach krajów azjatyckich. Ostatnio zyskuje coraz szersze grono amatorów wśród zwolenników zdrowego odżywiania. Swój kolor, jak i smak zawdzięcza wysokiej zawartości tłuszczu. Mleko kokosowe jest dobrym źródłem niektórych składników mineralnych.
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017