Sushisklep
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
    • Kategorie
      • Japońska ceramika i kadzidełka
      • zestawy do sushi dla 2 osób
      • Czajniki żeliwne,czarki,herbaty
    • Ceny
      • poniżej 100zł
      • 100 – 200zł
      • 200 – 300zł
      • powyżej 300zł
  • Kontakt
zaloguj/zarejestruj się »
zapomniałeś/aś hasło? Utwórz konto
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
  • Kontakt
koszyk 1
  • Nie ma żadnego produktu w koszyku
Strona główna > Zestawy do sushi, sake i wiele więcej > Produkty do sushi i kuchni tajskiej > Marynata tandoori tikka AHG 50 g
Poprz
  / 
Nast
Customer matched zone "Lokalizacje nie objęte innymi strefami"
Zobacz koszyk “Kolendra mielona TRS 100 g” został dodany do koszyka.
Marynata tandoori tikka AHG 50 g

Marynata tandoori tikka AHG 50 g

8,20 zł

Marynata tandoori tikka AHG 50 g. Marynata tandoori tikka, to łagodna indyjska, bezglutenowa marynata do mięs. Mięso można przyrządzić w zwykłym piekarniku lub na grillu. Szczególnie polecana do mięs, przygotowanych w tradycyjnym glinianym piecu “tandoor”. Dzięki marynacie, mięso staje się kruche, soczyste i pełne smaku.

Brak w magazynie

kategoria Produkty do sushi i kuchni tajskiej. bezglutenowa marynata, indyjska marynata, łagodna indyjska marynata do mięs, marynata do indyjskiej tandoori tikka, marynata do mięs, Marynata tandoori tikka, Marynata tandoori tikka AHG 50 g, marynata tikka, przyprawa tandoori tikka.
podziel się na
Facebooku
przypnij na
Pinterest
podziel się na
Twitterze
Send to a
friend
  • Opis

Opis

Marynata tandoori tikka AHG 50 g.

Marynata tandoori tikka, to łagodna indyjska, bezglutenowa marynata do mięs. Mięso można przyrządzić w zwykłym piekarniku lub na grillu. Szczególnie polecana do mięs, przygotowanych w tradycyjnym glinianym piecu “tandoor”. Dzięki marynacie, mięso staje się kruche, soczyste i pełne smaku. Przygotowanie:

  1. Marynować mięso w mieszance przyprawy i jogurtu przez ok. godzinę.
  2. Nadziać mięso na drewniane lub metalowe patyczki do szaszłyków.
  3. Grillować przez ok 10 minut. Podczas grillowania posmarować co najmniej dwukrotnie masłem i pozostałą porcją marynaty.
  4. Kilkukrotnie obrócić.

Skład: olej sojowy, ocet, czosnek, sól, imbir, mielona papryka, sok z cytryny, kminek, kolendra, zioła i przyprawy, czerwone chilli, olej sezamowy, czarny pieprz. Zawartość opakowania: 50 g Data przydatności do spożycia: 19.07.2026 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia

Podobne produkty

  • Tapioka Perełki Małe 454 g

    Tapioka Perełki Małe 454 g

    12,90 zł
    Do koszyka

    Perełki z tapioki w kuchni azjatyckiej wykorzystywane są głównie do przygotowania deserów, puddingów czy napojów. Mała perełka ma średnicę ok. 2 mm. i jest najczęściej wykorzystywana do deserów. Większą natomiast można wykorzystać do napojów.

    Do koszyka
  • Chilli tłuczone TRS 100 g

    Chilli tłuczone TRS 100 g

    9,90 zł
    Do koszyka

    Chilli tłuczone TRS 100 g.

    Chilli, to przyprawa, w której składzie znajdziemy sproszkowaną paprykę, należącą do jednych z najostrzejszych na świecie. Chilli jest stosowane nie tylko do mięs, ale również ryb czy sosów. Polecane osobom, lubiącym ostre potrawy.

     

    Do koszyka
  • Panierka Panko 200 g Lobo

    Panierka Panko 200 g Lobo

    14,90 zł
    Do koszyka

    Panierka Panko Lobo 200 g.

    Panierka Panko, to panierka w formie płatków. W przeciwieństwie do panierki z tradycyjnej bułki tartej, dłużej pozostaje chrupiąca. jest również delikatniejsza. Polecana do smażenia na głębokim oleju. Smażone potrawy absorbują mniej tłuszczu.

     

    Do koszyka
  • Garam Masala przyprawa 100 g

    Garam Masala przyprawa 100 g

    7,80 zł
    Do koszyka

    Przyprawa Garam Masala, posiada szerokie zastosowanie do dań mięsno – warzywnych oraz potraw z ryżem.

     

     

    Do koszyka
  • Grzyby słomiane pochwiaki SH 425 gout of stock

    Grzyby słomiane pochwiaki SH 425 g

    10,80 zł
    brak w magazynie

    Grzyb słomiany pochwiak, to bardzo popularny azjatycki grzyb. Uprawiany w wilgotnym i gorącym klimacie południowo – wschodniej Azji. Można powiedzieć, że po pieczarce i grzybie shiitake, trzeci najczęściej konsumowany grzyb na świecie. Zbierane są te młode, jeszcze “nieotwarte”, stąd nazwa pochwiaki, po przegryzieniu których uwalnia się bardzo smaczny sos. Idealnie nadają się zarówno do sałatek, dań z woka czy potraw z makaronem.

    brak w magazynie

Szybki kontakt

  • LocationLocation: Ślusarska 3, Kraków
  • telefontelefon: 665 242 424
  • tel. komórkowytel. komórkowy: 602 673 973
  • EmailEmail: biuro@sushisklep.pl

Zapraszamy do showroomu

Sushisklep w sieci

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NASZ PARTNER

NASZ PARTNER

Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll.
Copyrights by sushisklep.pl, 2017

  • Jesteśmy na Google+Google+

Zapisz się do naszego Newslettera!

popup-image

Odbierz 10% zniżki na zakupy hasło:newsletter

w sushisklep.pl