Sushisklep
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
    • Kategorie
      • Japońska ceramika i kadzidełka
      • zestawy do sushi dla 2 osób
      • Czajniki żeliwne,czarki,herbaty
    • Ceny
      • poniżej 100zł
      • 100 – 200zł
      • 200 – 300zł
      • powyżej 300zł
  • Kontakt
zaloguj/zarejestruj się »
zapomniałeś/aś hasło? Utwórz konto
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
  • Kontakt
koszyk 3
  • Nie ma żadnego produktu w koszyku
Strona główna > Zestawy do sushi, sake i wiele więcej > Produkty do sushi i kuchni tajskiej > Pasta do miso i zup tajskich, curry, mleko kokosowe, zupy instant > Kluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga
Poprz
  / 
Nast
Customer matched zone "Lokalizacje nie objęte innymi strefami"
Zobacz koszyk “Makaron z fasoli mung Vermicelli Ding 500 g” został dodany do koszyka.
kluski ryżowe platsry

Kluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga

22,99 zł

Kluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga

Kluski ryżowe do Tteokbokki w kształcie plasterków dedykowane są do koreańskich dań typu zupy , zrobione są z mąki ryżowej Tteok, czyli skrobii uzyskanej z najwyższej jakości ryżu kleistego, w kuchni koreańskiej są podstawą wielu dań, takich jak Tteokbokki,w której bazą sosu jest pasta gochugajng, sos sojowy, olej sezamowy, odrobina cukru i wszystko przesmażone z warzywami w kolejności: czosnek, cebula, marchew, dymka, na koniec kluski ryżowe lądują w warzywach, dodajemy sos , podlewamy wodą i dusimy do 5 min. Jak zrobić tteokbokki możesz znaleźć na naszym kanale Asia deli na YouTube. skład : 98,8 % mąka ryżowa, sól, alkohol.

Brak w magazynie

Pasta do miso i zup tajskich, curry, mleko kokosowe, zupy instant, ryż, makarony, mąki, produkty sypkie. dania koreańskie, kluski ryżowe, koreańskie kluski, tteokbokki.
podziel się na
Facebooku
przypnij na
Pinterest
podziel się na
Twitterze
Send to a
friend
  • Opis

Opis

kluski ryżowe do tteokbokki 500 g

Kluski ryżowe do Tteokbokki w kształcie plasterków dedykowane są do koreańskich dań typu zupy , zrobione są z mąki ryżowej Tteok, czyli skrobii uzyskanej z najwyższej jakości ryżu kleistego, w kuchni koreańskiej są podstawą wielu dań, takich jak Tteokbokki,w której bazą sosu jest pasta gochugajng, sos sojowy, olej sezamowy, odrobina cukru i wszystko przesmażone z warzywami w kolejności: czosnek, cebula, marchew, dymka, na koniec kluski ryżowe lądują w warzywach, dodajemy sos , podlewamy wodą i dusimy do 5 min. Jak zrobić tteokbokki możesz znaleźć na naszym kanale Asia deli na YouTube. skład : 98,8 % mąka ryżowa, sól, alkohol.

Podobne produkty

  • out of stock

    Mąka tempura Ottogi 500 g

    14,50 zł
    brak w magazynie

    Tempura to potrawa kuchni japońskiej, która została zaczerpnięta z kuchni portugalskiej. To smażone w cieście owoce morza, warzywa czy kawałki mięsa. Panierka tempurako to gotowa mieszanka składników potrzebna do przygotowania ciasta do tempury.

    brak w magazynie
  • Papier ryżowy BANH TRANG 22 cm 500g

    18,90 zł
    Do koszyka

    Papier ryżowy

    używany jest do przygotowywania sajgonek. W opakowaniu znajduje się około 40 listów papieru. Aby przygotować sajgonki należy papier zamoczyć na chwilkę w ciepłej wodzie, następnie przełożyć na suchy talerz. Nałożyć odrobinę farszu, po czym zawinąć najpierw boki, a następnie tył i zrolować sajgonkę. Sajgonki po wyschnięciu papieru możemy smażyć na mocno rozgrzanym oleju, aż uzyskają złoto – brązową barwę. Skład: skrobia z tapioki, mąka ryżowa 43%, woda, sól. Należy przechowywać w suchym miejscu. Zawartość opakowania: 500g Data przydatności do spożycia: 23.06.2023 r. Kraj pochodzenia: Kambodża

    Do koszyka
  • Ryż brązowy jaśminowy Royal Tiger 1 kg

    Ryż brązowy jaśminowy Royal Tiger 1 kg

    29,99 zł
    Do koszyka

    Ryż brązowy jaśminowy Royal Tiger 1 kg.

    Ryż brązowy jaśminowy, charakteryzuje się subtelnym smakiem i niepowtarzalnym aromatem kwiatów jaśminu. Świetnie nadaje się do potraw mięsnych, a w szczególności polecany jest do potraw drobiowych. Głównie używany w kuchni tajskiej, jednak często swoje zastosowanie znajduje również w pozostałych kuchniach orientalnych.

    Do koszyka
  • Makaron udon świeży Samlip 200 g

    Makaron udon świeży Samlip 200 g

    4,90 zł
    Do koszyka

    Makaron udon świeży Samlip 200 g

    Makaron udon, to rodzaj świeżego, grubego japońskiego makaronu, wykonanego z mąki pszennej. Bardzo szybki w przygotowaniu. Należy gotować go 2 – 3 minut. Szczególnie polecany do zup japońskich.

    Do koszyka
  • Makaron shirataki udon Cityaroma 400 g

    Makaron shirataki udon Cityaroma 400 g

    9,90 zł
    Do koszyka

    Makaron shirataki udon Cityaroma 400 g

    Makaron shirataki, dzięki swoim niskokalorycznym właściwościom jest polecany jako składnik diet odchudzających. Pozbawiony własnego smaku, doskonale wchłania smak i aromat dodatków i przypraw. Jest bardzo łatwy w przyrządzeniu. Najczęściej podawany jest w aromatycznych prostych zupach (wywarach), ale można go też wrzucić na patelnię, dodać ulubione dodatki i zdrowy posiłek gotowy. Główną jego zaletą jest to, że jest produktem naturalnym, bogatym w rozpuszczalny w wodzie błonnik (glukomannan), bez tłuszczu, cukru, skrobi, białka, pszenicy i glutenu.

    Do koszyka

Szybki kontakt

  • LocationLocation: Ślusarska 3, Kraków
  • telefontelefon: 665 242 424
  • tel. komórkowytel. komórkowy: 602 673 973
  • EmailEmail: biuro@sushisklep.pl

Zapraszamy do showroomu

Sushisklep w sieci

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NASZ PARTNER

NASZ PARTNER

Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll.
Copyrights by sushisklep.pl, 2017

  • Jesteśmy na Google+Google+

Zapisz się do naszego Newslettera!

popup-image

Odbierz 10% zniżki na zakupy hasło:newsletter

w sushisklep.pl