-
Buldak carbonarra 130 g
10,50 złBuldak Carbonarra 130 g
Oryginalny makaron Buldak Carbonarra
Nowa propozycja marki Samyang ze znakomitej linii produktów HOT Chicken Ramen – ramyun o smaku ostrego kurczaka w wersji Carbonara! Ognisty makaron z dodatkiem aromatycznych serów i mieszanki przypraw takich jak czosnek, karbowana pietruszka, pieprz, papryka i cebulka to połączenie, które na pewno Was nie zawiedzie. HOT Chicken Carbonara to solidna porcja pysznego makaronu pokrytego smakowicie kremowym i bezpretensjonalnie ostrym sosem.
Zupy i makarony Samyang można spożywać jako samodzielne danie lub, idąc za radą Koreańczyków, urozmaicić je o dodatki w postaci gotowanych lub surowych jajek, pierogów, alg morskich czy warzyw. Wszystko wedle naszych upodobań i własnej inwencji. Jednym z najważniejszych atutów dań błyskawicznych Samyang jest ich znakomity makaron.
Sposób przygotowania:
- Nalej do garnka 600 ml wody i doprowadź do wrzenia. Do gotującej się wody wrzuć makaron. i gotuj przez 4 minuty
-
Buldak cheese130 g
10,50 złBuldak Cheese 130 g
Oryginalny makaron Buldak Cheese
Nowa propozycja marki Samyang ze znakomitej linii produktów HOT Chicken Ramen – ramyun o smaku ostrego kurczaka w wersji Hot cheese.! Ostry makaron z dodatkiem aromatycznych serów i mieszanki przypraw takich jak czosnek, karbowana pietruszka, pieprz, papryka i cebulka to połączenie, które na pewno Was nie zawiedzie. HOT Chicken Cheese to solidna porcja pysznego makaronu pokrytego smakowicie kremowym i bezpretensjonalnie ostrym sosem.
Zupy i makarony Samyang można spożywać jako samodzielne danie lub, idąc za radą Koreańczyków, urozmaicić je o dodatki w postaci gotowanych lub surowych jajek, pierogów, alg morskich czy warzyw. Wszystko wedle naszych upodobań i własnej inwencji. Jednym z najważniejszych atutów dań błyskawicznych Samyang jest ich znakomity makaron.
Sposób przygotowania:
- Nalej do garnka 600 ml wody i doprowadź do wrzenia. Do gotującej się wody wrzuć makaron. i gotuj przez 4 minuty
- Odcedź makaron.
- Dodaj pozostałą wodę i saszetki przyprawowe., wszystko wymieszaj i gotowe. Smacznego!
-
Buldak chicken hot 130 g
10,50 złBuldak HOT CHICKEN 130 g
Oryginalny makaron Buldak
Nowa propozycja marki Samyang ze znakomitej linii produktów HOT Chicken Ramen – ramyun o smaku ostrego kurczaka w wersji Hot. Ostry makaron z dodatkiem aromatycznych serów i mieszanki przypraw takich jak czosnek, karbowana pietruszka, pieprz, papryka i cebulka to połączenie, które na pewno Was nie zawiedzie.
Zupy i makarony Samyang można spożywać jako samodzielne danie lub, idąc za radą Koreańczyków, urozmaicić je o dodatki w postaci gotowanych lub surowych jajek, pierogów, alg morskich czy warzyw. Wszystko wedle naszych upodobań i własnej inwencji. Jednym z najważniejszych atutów dań błyskawicznych Samyang jest ich znakomity makaron.
Sposób przygotowania:
- Nalej do garnka 600 ml wody i doprowadź do wrzenia. Do gotującej się wody wrzuć makaron. i gotuj przez 4 minuty
- Odcedź makaron.
- Dodaj pozostałą wodę i saszetki przyprawowe., wszystko wymieszaj i gotowe. Smacznego!
-
out of stock
Kluski ryżowe 500 g Jongga
22,99 złKluski ryżowe 500 g Jongga
w kształcie kulek dedykowane są do koreańskiego dania, zrobione są z mąki ryżowej, czyli skrobii uzyskanej z najwyższej jakości ryżu kleistego, w kuchni koreańskiej są podstawą wielu dań, takich jak Tteokbokki teppoki ,w której bazą sosu jest pasta gochugajng, sos sojowy, olej sezamowy, odrobina cukru i wszystko przesmażone z warzywami w kolejności: czosnek, imbir, cebula, marchew, dymka, na koniec kluski ryżowe lądują w warzywach, dodajemy sos , podlewamy wodą i dusimy do 5 min. Jak zrobić tteokbokki możesz znaleźć na naszym kanale Asia deli na YouTube. skład : 98,8 % mąka ryżowa, sól ,alkohol. Data Przydatności do spożycia : 22.10.2022
-
Kluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga
22,99 złKluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga
Kluski ryżowe do Tteokbokki w kształcie rurek dedykowane są do koreańskiego dania Tteokbokki, zrobione są z mąki ryżowej, czyli skrobii uzyskanej z najwyższej jakości ryżu kleistego, w kuchni koreańskiej są podstawą wielu dań, takich jak Tteokbokki teppoki ,w której bazą sosu jest pasta gochugajng, sos sojowy, olej sezamowy, odrobina cukru i wszystko przesmażone z warzywami w kolejności: czosnek, imbir, cebula, marchew, dymka, na koniec kluski ryżowe lądują w warzywach, dodajemy sos , podlewamy wodą i dusimy do 5 min. Jak zrobić tteokbokki możesz znaleźć na naszym kanale Asia deli na YouTube. skład : 98,8 % mąka ryżowa, sól ,alkohol. Data Przydatności do spożycia : 22.10.2025
-
out of stock
Kluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga
22,99 złKluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga
Kluski ryżowe do Tteokbokki w kształcie plasterków dedykowane są do koreańskich dań typu zupy , zrobione są z mąki ryżowej Tteok, czyli skrobii uzyskanej z najwyższej jakości ryżu kleistego, w kuchni koreańskiej są podstawą wielu dań, takich jak Tteokbokki,w której bazą sosu jest pasta gochugajng, sos sojowy, olej sezamowy, odrobina cukru i wszystko przesmażone z warzywami w kolejności: czosnek, cebula, marchew, dymka, na koniec kluski ryżowe lądują w warzywach, dodajemy sos , podlewamy wodą i dusimy do 5 min. Jak zrobić tteokbokki możesz znaleźć na naszym kanale Asia deli na YouTube. skład : 98,8 % mąka ryżowa, sól, alkohol.
-
Koreańska zupa Kimchi Nongshim 120 g
9,90 złKoreańska zupa Kimchi Nongshim 120 g
Makaron: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, olej palmowy, sól, regulatory kwasowości: E501, E500, E339, płynny tokoferol (przeciwutleniacz: E306, emulgator: E322 [zawiera soję]), przyprawa (ekstrakt drożdżowy, sos sojowy, czosnek, skrobia pszenna), ekstrakt z zielonej herbaty (oligosacharydy, katechiny), barwnik: E101
-
Mąka ryżowa kleista Farmer 400 g
9,50 złMąka ryżowa kleista, w Azji jest używana głównie do przygotowywania deserów. Często stosowana do zagęszczania potraw, wypieku chlebów, naleśników. Jest mniej kaloryczna niż ta wykonana z pszenicy. Potrawy z jej zawartością będą zdrowsze i lżejsze. Bogata w błonnik, mangan, fosfor i magnez, a także wszystkie witaminy z grupy B. Nie zawiera cholesterolu.
-
Mąka tempura Gogi 500 g
15,50 złMąka tempura Gogi 500 g.
Tempura, to potrawa kuchni japońskiej. To smażone w cieście owoce morza, warzywa, grzyby czy kawałki mięsa. Przygotowane produkty są panierowane w mące tempura (przed użyciem wystarczy ją rozrobić z wodą) i smażone na głębokim oleju. Następnie po wyjęciu z tłuszczu składniki układa się na bibułce, by odsączyć tłuszcz.
-
Makaron shirataki paski Cityaroma 400 g
9,90 złMakaron shirataki, dzięki swoim niskokalorycznym właściwościom jest polecany jako składnik diet odchudzających. Pozbawiony własnego smaku, doskonale wchłania smak i aromat dodatków i przypraw. Jest bardzo łatwy w przyrządzeniu. Najczęściej podawany jest w aromatycznych prostych zupach (wywarach), ale można go też wrzucić na patelnię, dodać ulubione dodatki i zdrowy posiłek gotowy. Główną jego zaletą jest to, że jest produktem naturalnym, bogatym w rozpuszczalny w wodzie błonnik (glukomannan), bez tłuszczu, cukru, skrobi, białka, pszenicy i glutenu.
-
Makaron shirataki udon Cityaroma 400 g
9,90 złMakaron shirataki udon Cityaroma 400 g
Makaron shirataki, dzięki swoim niskokalorycznym właściwościom jest polecany jako składnik diet odchudzających. Pozbawiony własnego smaku, doskonale wchłania smak i aromat dodatków i przypraw. Jest bardzo łatwy w przyrządzeniu. Najczęściej podawany jest w aromatycznych prostych zupach (wywarach), ale można go też wrzucić na patelnię, dodać ulubione dodatki i zdrowy posiłek gotowy. Główną jego zaletą jest to, że jest produktem naturalnym, bogatym w rozpuszczalny w wodzie błonnik (glukomannan), bez tłuszczu, cukru, skrobi, białka, pszenicy i glutenu.
-
Papier ryżowy BANH TRANG 22 cm 500g
18,90 złPapier ryżowy
używany jest do przygotowywania sajgonek. W opakowaniu znajduje się około 40 listów papieru. Aby przygotować sajgonki należy papier zamoczyć na chwilkę w ciepłej wodzie, następnie przełożyć na suchy talerz. Nałożyć odrobinę farszu, po czym zawinąć najpierw boki, a następnie tył i zrolować sajgonkę. Sajgonki po wyschnięciu papieru możemy smażyć na mocno rozgrzanym oleju, aż uzyskają złoto – brązową barwę. Skład: skrobia z tapioki, mąka ryżowa 43%, woda, sól. Należy przechowywać w suchym miejscu. Zawartość opakowania: 500g Data przydatności do spożycia: 23.06.2023 r. Kraj pochodzenia: Kambodża
-
Ryż brązowy jaśminowy Royal Tiger 1 kg
29,99 złRyż brązowy jaśminowy Royal Tiger 1 kg.
Ryż brązowy jaśminowy, charakteryzuje się subtelnym smakiem i niepowtarzalnym aromatem kwiatów jaśminu. Świetnie nadaje się do potraw mięsnych, a w szczególności polecany jest do potraw drobiowych. Głównie używany w kuchni tajskiej, jednak często swoje zastosowanie znajduje również w pozostałych kuchniach orientalnych.
Filtruj wg ceny
Kategorie produktów
Nasze Hity
-
Łyżka do miso japońskich czarna 13,5 cm
13,99 zł
01
-
Łyżka do miso czarno – czerwona 13,5 cm
13,99 zł
02
-
Łyżka do miso biała 14,5 cm
12,99 zł
03
-
łyżka czarna mat 13,5 cm
15,99 zł
04
-
łyżka do ramenu czarno-czerwona 21 cm długości
15,99 zł
05