Sushisklep
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
    • Kategorie
      • Japońska ceramika i kadzidełka
      • zestawy do sushi dla 2 osób
      • Czajniki żeliwne,czarki,herbaty
    • Ceny
      • poniżej 100zł
      • 100 – 200zł
      • 200 – 300zł
      • powyżej 300zł
  • Kontakt
zaloguj/zarejestruj się »
zapomniałeś/aś hasło? Utwórz konto
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
  • Kontakt
koszyk 3
  • Nie ma żadnego produktu w koszyku
Strona główna > Zestawy do sushi, sake i wiele więcej > Produkty do sushi i kuchni tajskiej > ryż, makarony, mąki, produkty sypkie > Makaron udon świeży Samlip 200 g
Poprz
  / 
Nast
Customer matched zone "Lokalizacje nie objęte innymi strefami"
Zobacz koszyk “Makaron suchy ramen GTB 375 g” został dodany do koszyka.
Makaron udon świeży Samlip 200 g

Makaron udon świeży Samlip 200 g

4,90 zł

Makaron udon świeży Samlip 200 g

Makaron udon, to rodzaj świeżego, grubego japońskiego makaronu, wykonanego z mąki pszennej. Bardzo szybki w przygotowaniu. Należy gotować go 2 – 3 minut. Szczególnie polecany do zup japońskich.

kategoria ryż, makarony, mąki, produkty sypkie. makaron, makaron świeży, makaron udon, makaron udon świeży, Makaron udon świeży Samlip, udon, udoń świeży.
podziel się na
Facebooku
przypnij na
Pinterest
podziel się na
Twitterze
Send to a
friend
  • Opis

Opis

Makaron udon świeży Samlip 200 g

Makaron udon, to rodzaj świeżego, grubego japońskiego makaronu, wykonanego z mąki pszennej. Bardzo szybki w przygotowaniu. Należy gotować go 2 – 3 minut. Szczególnie polecany do zup japońskich. Skład: mąka pszenna 72 %, woda, sól, zmodyfikowana skrobia tapioki. Zawartość opakowania: 200 g Data przydatności do spożycia: 15.12.2026 r. Kraj pochodzenia: Korea    

Podobne produkty

  • kulski ryżowe do tteokbokki

    Kluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga

    22,99 zł
    Do koszyka

    Kluski ryżowe do Tteokbokki 500 g Jongga

    Kluski ryżowe do Tteokbokki w kształcie rurek dedykowane są do koreańskiego dania Tteokbokki, zrobione są z mąki ryżowej, czyli skrobii uzyskanej z najwyższej jakości ryżu kleistego, w kuchni koreańskiej są podstawą wielu dań, takich jak Tteokbokki teppoki ,w której bazą sosu jest pasta gochugajng, sos sojowy, olej sezamowy, odrobina cukru i wszystko przesmażone z warzywami w kolejności: czosnek, imbir, cebula, marchew, dymka, na koniec kluski ryżowe lądują w warzywach, dodajemy sos , podlewamy wodą i dusimy do 5 min. Jak zrobić tteokbokki możesz znaleźć na naszym kanale Asia deli na YouTube. skład : 98,8 % mąka ryżowa, sól ,alkohol. Data Przydatności do spożycia : 22.10.2025

    Do koszyka
  • Papier ryżowy BANH TRANG 22 cm 500g

    18,90 zł
    Do koszyka

    Papier ryżowy

    używany jest do przygotowywania sajgonek. W opakowaniu znajduje się około 40 listów papieru. Aby przygotować sajgonki należy papier zamoczyć na chwilkę w ciepłej wodzie, następnie przełożyć na suchy talerz. Nałożyć odrobinę farszu, po czym zawinąć najpierw boki, a następnie tył i zrolować sajgonkę. Sajgonki po wyschnięciu papieru możemy smażyć na mocno rozgrzanym oleju, aż uzyskają złoto – brązową barwę. Skład: skrobia z tapioki, mąka ryżowa 43%, woda, sól. Należy przechowywać w suchym miejscu. Zawartość opakowania: 500g Data przydatności do spożycia: 23.06.2023 r. Kraj pochodzenia: Kambodża

    Do koszyka
  • Koreańska Zupa Veggie Nongshim 112 g

    8,90 zł
    Do koszyka

    Zupa Soon Veggie Ramyun

    Do koszyka
  • Ryż brązowy jaśminowy Royal Tiger 1 kg

    Ryż brązowy jaśminowy Royal Tiger 1 kg

    29,99 zł
    Do koszyka

    Ryż brązowy jaśminowy Royal Tiger 1 kg.

    Ryż brązowy jaśminowy, charakteryzuje się subtelnym smakiem i niepowtarzalnym aromatem kwiatów jaśminu. Świetnie nadaje się do potraw mięsnych, a w szczególności polecany jest do potraw drobiowych. Głównie używany w kuchni tajskiej, jednak często swoje zastosowanie znajduje również w pozostałych kuchniach orientalnych.

    Do koszyka
  • Mąka ryżowa kleista Farmer 400 g

    Mąka ryżowa kleista Farmer 400 g

    9,50 zł
    Do koszyka

    Mąka ryżowa kleista, w Azji jest używana głównie do przygotowywania deserów. Często stosowana do zagęszczania potraw, wypieku chlebów, naleśników. Jest mniej kaloryczna niż ta wykonana z pszenicy. Potrawy z jej zawartością będą zdrowsze i lżejsze. Bogata w błonnik, mangan, fosfor i magnez, a także wszystkie witaminy z grupy B. Nie zawiera cholesterolu.

     

    Do koszyka

Szybki kontakt

  • LocationLocation: Ślusarska 3, Kraków
  • telefontelefon: 665 242 424
  • tel. komórkowytel. komórkowy: 602 673 973
  • EmailEmail: biuro@sushisklep.pl

Zapraszamy do showroomu

Sushisklep w sieci

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NASZ PARTNER

NASZ PARTNER

Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll.
Copyrights by sushisklep.pl, 2017

  • Jesteśmy na Google+Google+

Zapisz się do naszego Newslettera!

popup-image

Odbierz 10% zniżki na zakupy hasło:newsletter

w sushisklep.pl