Opis
Pasta do czerwonego curry AHG 50 g.
Pasta do tajskiej czerwonej curry. Zawartość opakowania: 50 g Data przydatności do spożycia: 19.07.2023 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia
8,20 zł
Pasta do tajskiej czerwonej curry.
Pasta do tajskiej czerwonej curry. Zawartość opakowania: 50 g Data przydatności do spożycia: 19.07.2023 r. Kraj pochodzenia: Tajlandia
Pasta Miso Hikari czerwona, z fermentowanej soi i ryżu (miso ciemne, fermentuje od kilku miesięcy do kilku lat), zawierająca duże ilości protein, witamin i minerałów. W kuchni japońskiej przygotowuje się z niej głównie zupy miso. Jest również składnikiem zup lub sosów mięsnych. Ma kolor ciemnoczerwony lub ciemnobrązowy, ostra w smaku.
Pasta przyprawowa do Singapur Laksa, to połączenie tradycyjnych składników używanych w Singapurze, tworzących w rezultacie podstawę oryginalnej Laksy. Laksa to rodzaj tradycyjnej zupy z Azji Południowo – Wschodniej. Pasta, bez sztucznych barwników i konserwantów.
Chilli to jedna z najpopularniejszych przypraw. Sos chilli to bardzo pikantny sos, którego wyraźną dominantą smakową są ostre papryczki chilli. Sos ten może być używany do wielu potraw, np. mięsnych, ryb, owoców morza, a także jako dodatek do kanapek, pizzy i wielu innych. Ostry smak papryczki chili zawdzięczamy substancji zwanej kapsaicyną, która wykazuje wiele właściwości leczniczych. Tradycyjne zastosowania papryki chili wykazuje ekstremalne działanie rozgrzewające, wzmacnia osłabione funkcje wątroby, pobudza układ krążenia, powstrzymuje krwawienie, a jako składnik mieszanek ziołowych wpływa na szybką absorpcję i lepszą dystrybucję innych leczniczych składników mieszanki. Skład: chilli 60 %, cukier, czosnek, woda, sól, regulator kwasowości: E260, substancja wzmacniająca smak: E621, środek zagęszczający xantan: E415, substancja konserwująca: E202.
Zawartość opakowania: 455 ml
Data przydatności do spożycia: 28.03.2023 r.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017