Sushisklep
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
    • Kategorie
      • Japońska ceramika i kadzidełka
      • zestawy do sushi dla 2 osób
      • Czajniki żeliwne,czarki,herbaty
    • Ceny
      • poniżej 100zł
      • 100 – 200zł
      • 200 – 300zł
      • powyżej 300zł
  • Kontakt
zaloguj/zarejestruj się »
zapomniałeś/aś hasło? Utwórz konto
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
  • Kontakt
koszyk 1
  • Nie ma żadnego produktu w koszyku
Strona główna > Zestawy do sushi, sake i wiele więcej > Produkty do sushi i kuchni tajskiej > Pasta do miso i zup tajskich, curry, mleko kokosowe, zupy instant > Pasta Miso Hikari czerwona 400 g
Poprz
  / 
Nast
Customer matched zone "Lokalizacje nie objęte innymi strefami"
Zobacz koszyk “Pasta do Chicken Curry AHG 50 g” został dodany do koszyka.
Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

13,90 zł

Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

Pasta Miso Hikari czerwona, z fermentowanej soi i ryżu (miso ciemne, fermentuje od kilku miesięcy do kilku lat), zawierająca duże ilości protein, witamin i minerałów. W kuchni japońskiej przygotowuje się z niej głównie zupy miso. Jest również składnikiem zup lub sosów mięsnych. Ma kolor ciemnoczerwony lub ciemnobrązowy, ostra w smaku.  

kategoria Pasta do miso i zup tajskich, curry, mleko kokosowe, zupy instant. fermentowana pasta, hikari miso czerwone, miso czerwona, pasta, Pasta Miso Hikari czerwona 400 g, pasta sojowa.
podziel się na
Facebooku
przypnij na
Pinterest
podziel się na
Twitterze
Send to a
friend
  • Opis

Opis

Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

Pasta Miso Hikari czerwona 400 g, z fermentowanej soi i ryżu (miso ciemne, fermentuje od kilku miesięcy do kilku lat), zawierająca duże ilości protein, witamin i minerałów. W kuchni japońskiej przygotowuje się z niej głównie zupy miso. Jest również składnikiem zup lub sosów mięsnych. Ma kolor ciemnoczerwony lub ciemnobrązowy, ostra w smaku. Przygotowanie: rozcieńczyć z gorącą wodą i bulionem. Po otwarciu przechowywać w lodówce, ograniczony okres trwałości. Skład: woda, soja, ryż, sól, alkohol. Zawartość opakowania: 400 g Data przydatności do spożycia: 05.12.2026 r. Kraj pochodzenia: Japonia

Podobne produkty

  • Pasta Tom Ka Lobo 400 g

    Pasta Tom Ka Lobo 400 g

    21,90 zł
    Do koszyka

    Pasta Tom Ka LOBO, często wykorzystywana w kuchni tajskiej do potrawy Tom Ka. Idealnie komponuje się z mlekiem kokosowym.

    Do koszyka
  • Pasta do tajskiej żółtej curry AHG 50 g

    Pasta do tajskiej żółtej curry AHG 50 g

    8,50 zł
    Do koszyka

    Żółta pasta curry, jest łagodniejszą od pozostałych, zielonej i czerwonej. Jej podstawowym składnikiem jest trawa cytrynowa. To właśnie ona nadają paście korzennego aromatu. Jest ona najczęściej dodawana do potraw curry w połączeniu z mlekiem kokosowym.

    Do koszyka
  • Pasta do tajskiej Panaeng Curry AHG 50 gout of stock

    Pasta do tajskiej panaeng curry AHG 50 g

    7,90 zł
    brak w magazynie

    Pasta curry panaeng, to mieszanka tajskich przypraw i dodatków. Są one  niezbędne do łatwego i szybkiego przygotowania prawdziwej tajskiej potrawy Panaeng Curry.

    brak w magazynie
  • Pasta chilli Sambal oelek WOF 200 g

    Pasta chilli Sambal oelek WOF 200 g

    7,50 zł
    Do koszyka

    Sambal oelek to gęsty, ostry sos na bazie papryki chilli z dodatkiem soli i soku z limonki.
    Może być przygotowany ze świeżych lub gotowanych składników.
    Stosuje się go jako dodatek praktycznie do wszystkiego, w zależności od upodobania do “ostrości” potraw, np. do marynat, mięs, warzyw i dipów i słynnej marynowanej kapusty kim chi. Skład: chili 70%, woda, regulator kwasowości: kwas octowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu E211. Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Zawartość opakowania: 750 g
    Data przydatności do spożycia: 08.05.2023 r.
    Kraj pochodzenia: Holandia

    Do koszyka
  • Pasta chilli sambal Oelek 750g

    17,90 zł
    Do koszyka

    Pasta Sambal Oelek to gęsty, ostry sos na bazie papryki chilli z dodatkiem soli i soku z limonki. Może być przygotowany ze świeżych lub gotowanych składników. Stosuje się go jako dodatek praktycznie do wszystkiego, w zależności od upodobania do “ostrości” potraw, np. do marynat, mięs, warzyw i dipów. Skład: chili 70 %, woda, regulator kwasowości: kwas octowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu E211. Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w lodówce.
    Zawartość opakowania: 750 g
    Data przydatności do spożycia: 29.06.2022 r.
    Kraj pochodzenia: Holandia

    Do koszyka

Szybki kontakt

  • LocationLocation: Ślusarska 3, Kraków
  • telefontelefon: 665 242 424
  • tel. komórkowytel. komórkowy: 602 673 973
  • EmailEmail: biuro@sushisklep.pl

Zapraszamy do showroomu

Sushisklep w sieci

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NASZ PARTNER

NASZ PARTNER

Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll.
Copyrights by sushisklep.pl, 2017

  • Jesteśmy na Google+Google+

Zapisz się do naszego Newslettera!

popup-image

Odbierz 10% zniżki na zakupy hasło:newsletter

w sushisklep.pl