Opis
Sos sojowy ciemny HIYIN 150 ml
Sos sojowy Haiyin, produkowany w Chinach , rekomendowany do sushi. Wytwarzany tradycyjną metodą fermentacji soji, pszenicy, wody i soli, przez 6 miesięcy. Jeden z podstawowych sosów przyprawowych w Azji.
7,99 zł
Sos sojowy Haiyin, produkowany w Chinach , rekomendowany do sushi. Wytwarzany tradycyjną metodą fermentacji soji, pszenicy, wody i soli, przez 6 miesięcy. Jeden z podstawowych sosów przyprawowych w Azji.
Sos sojowy Haiyin, produkowany w Chinach , rekomendowany do sushi. Wytwarzany tradycyjną metodą fermentacji soji, pszenicy, wody i soli, przez 6 miesięcy. Jeden z podstawowych sosów przyprawowych w Azji.
out of stock
Mleko kokosowe, jest wytwarzane z miąższu orzecha kokosowego. Posiada gęstą kremową konsystencję oraz kokosowy smak. Mleko kokosowe to bardzo popularny dodatek w kuchniach krajów azjatyckich. Ostatnio zyskuje coraz szersze grono amatorów wśród zwolenników zdrowego odżywiania. Swój kolor, jak i smak zawdzięcza wysokiej zawartości tłuszczu. Mleko kokosowe jest dobrym źródłem niektórych składników mineralnych.
out of stock
Marynata tandoori tikka AHG 50 g. Marynata tandoori tikka, to łagodna indyjska, bezglutenowa marynata do mięs. Mięso można przyrządzić w zwykłym piekarniku lub na grillu. Szczególnie polecana do mięs, przygotowanych w tradycyjnym glinianym piecu “tandoor”. Dzięki marynacie, mięso staje się kruche, soczyste i pełne smaku.
out of stock
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w małym kartonowym opakowaniu o pojemności 250 ml. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów. Skład: ekstrakt kokosowy 80 %, woda, emulgator: E435.
Zawartość opakowania: 250 ml
Data przydatności do spożycia: 10.07.2023 r.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
out of stock
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w dużym kartonowym opakowaniu o pojemności 1 l. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów. Skład: ekstrakt kokosowy 80 %, woda, emulgator: E435.
Zawartość opakowania: 1 l
Data przydatności do spożycia: 19.10.2023 r.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Mleko kokosowe, jest wytwarzane z miąższu orzecha kokosowego. Posiada gęstą kremową konsystencję oraz kokosowy smak. Mleko kokosowe to bardzo popularny dodatek w kuchniach krajów azjatyckich. Ostatnio zyskuje coraz szersze grono amatorów wśród zwolenników zdrowego odżywiania. Swój kolor, jak i smak zawdzięcza wysokiej zawartości tłuszczu. Mleko kokosowe jest dobrym źródłem niektórych składników mineralnych.
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017
