Sushisklep
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
    • Kategorie
      • Japońska ceramika i kadzidełka
      • zestawy do sushi dla 2 osób
      • Czajniki żeliwne,czarki,herbaty
    • Ceny
      • poniżej 100zł
      • 100 – 200zł
      • 200 – 300zł
      • powyżej 300zł
  • Kontakt
zaloguj/zarejestruj się »
zapomniałeś/aś hasło? Utwórz konto
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
  • Kontakt
koszyk 2
  • Nie ma żadnego produktu w koszyku
Strona główna > Zestawy do sushi, sake i wiele więcej > Produkty do sushi i kuchni tajskiej > Pasta do miso i zup tajskich, curry, mleko kokosowe, zupy instant > Pasta chilli Sambal oelek WOF 200 g
Poprz
  / 
Nast
Customer matched zone "Lokalizacje nie objęte innymi strefami"
Zobacz koszyk “Pasta Miso Hikari biała 400 g” został dodany do koszyka.
Pasta chilli Sambal oelek WOF 200 g

Pasta chilli Sambal oelek WOF 200 g

7,50 zł

Sambal oelek to gęsty, ostry sos na bazie papryki chilli z dodatkiem soli i soku z limonki.
Może być przygotowany ze świeżych lub gotowanych składników.
Stosuje się go jako dodatek praktycznie do wszystkiego, w zależności od upodobania do “ostrości” potraw, np. do marynat, mięs, warzyw i dipów i słynnej marynowanej kapusty kim chi. Skład: chili 70%, woda, regulator kwasowości: kwas octowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu E211. Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w lodówce.

Zawartość opakowania: 750 g
Data przydatności do spożycia: 08.05.2023 r.
Kraj pochodzenia: Holandia

kategoria Pasta do miso i zup tajskich, curry, mleko kokosowe, zupy instant. chili, kim chi, oelek, pasta chili, pasta chili oelek, pasta chili sambal, pasta oelek, pasta sambal, sambal, sambal oelek, sos chili, sos oelek, sos sambal.
podziel się na
Facebooku
przypnij na
Pinterest
podziel się na
Twitterze
Send to a
friend
  • Opis

Opis

Pasta chilli Sambal oelek WOF 200 g.

Sambal oelek to gęsty, ostry sos na bazie papryki chilli z dodatkiem soli i soku z limonki.
Może być przygotowany ze świeżych lub gotowanych składników.
Stosuje się go jako dodatek praktycznie do wszystkiego, w zależności od upodobania do “ostrości” potraw, np. do marynat, mięs, warzyw i dipów i słynnej marynowanej kapusty kim chi. Skład: chili 70%, woda, regulator kwasowości: kwas octowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu E211. Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w lodówce.

 

Podobne produkty

  • Pasta Tom Yum AHG 50 g

    Pasta Tom Yum AHG 50 g

    8,20 zł
    Do koszyka

    Pasta Tom Yum, to gotowa pasta, wykorzystywana do słynnej zupy ostro – kwaśnej Tom Yum. Dzięki dużej ilości pachnących ziół, zupa tajska Tom Yum charakteryzuje się niezwykłym połączeniem smaków ostrego i kwaśnego.

    Do koszyka
  • Pasta curry żółta Lobo 50 g

    4,90 zł
    Do koszyka

    Pasta curry żółta Lobo, jest najłagodniejszą odmianą z grupy curry. To utarte i wymieszane składniki, aromatyczne i wyraziste, a dzięki papryczce pikantne. Po wymieszaniu z mleczkiem kokosowym i dodaniem do niej mięsa, daje nam żółte curry.

    Do koszyka
  • Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

    Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

    13,90 zł
    Do koszyka

    Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

    Pasta Miso Hikari czerwona, z fermentowanej soi i ryżu (miso ciemne, fermentuje od kilku miesięcy do kilku lat), zawierająca duże ilości protein, witamin i minerałów. W kuchni japońskiej przygotowuje się z niej głównie zupy miso. Jest również składnikiem zup lub sosów mięsnych. Ma kolor ciemnoczerwony lub ciemnobrązowy, ostra w smaku.  

    Do koszyka
  • Pasta Miso Hikari biała 400 g

    Pasta Miso Hikari biała 400 g

    13,90 zł
    Do koszyka

    Pasta Miso Hikari biała 400 g

    Pasta Miso Hikari biała, z fermentowanej soi i ryżu, zawiera duże ilości protein, witamin i minerałów. Ma kolor jasnobrązowy, jest lekko słodkawa. Pastę miso głownie używa się do przygotowania japońskiej zupy miso, będącej podstawą japońskiej diety, a także jako składnik wielu sosów i marynat, dań warzywnych lub rybnych.  

    Do koszyka
  • Pasta do tajskiej żółtej curry AHG 50 g

    Pasta do tajskiej żółtej curry AHG 50 g

    8,50 zł
    Do koszyka

    Żółta pasta curry, jest łagodniejszą od pozostałych, zielonej i czerwonej. Jej podstawowym składnikiem jest trawa cytrynowa. To właśnie ona nadają paście korzennego aromatu. Jest ona najczęściej dodawana do potraw curry w połączeniu z mlekiem kokosowym.

    Do koszyka

Szybki kontakt

  • LocationLocation: Ślusarska 3, Kraków
  • telefontelefon: 665 242 424
  • tel. komórkowytel. komórkowy: 602 673 973
  • EmailEmail: biuro@sushisklep.pl

Zapraszamy do showroomu

Sushisklep w sieci

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NASZ PARTNER

NASZ PARTNER

Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll.
Copyrights by sushisklep.pl, 2017

  • Jesteśmy na Google+Google+

Zapisz się do naszego Newslettera!

popup-image

Odbierz 10% zniżki na zakupy hasło:newsletter

w sushisklep.pl