Sushisklep
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
    • Kategorie
      • Japońska ceramika i kadzidełka
      • zestawy do sushi dla 2 osób
      • Czajniki żeliwne,czarki,herbaty
    • Ceny
      • poniżej 100zł
      • 100 – 200zł
      • 200 – 300zł
      • powyżej 300zł
  • Kontakt
zaloguj/zarejestruj się »
zapomniałeś/aś hasło? Utwórz konto
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
  • Kontakt
koszyk 1
  • Nie ma żadnego produktu w koszyku
Strona główna > Zestawy do sushi, sake i wiele więcej > Produkty do sushi i kuchni tajskiej > Pasta do miso i zup tajskich, curry, mleko kokosowe, zupy instant > Pasta Miso Hikari czerwona 400 g
Poprz
  / 
Nast
Customer matched zone "Lokalizacje nie objęte innymi strefami"
Zobacz koszyk “Pasta do indonezyjskiej potrawy curry z warzywami AHG 50 g” został dodany do koszyka.
Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

13,90 zł

Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

Pasta Miso Hikari czerwona, z fermentowanej soi i ryżu (miso ciemne, fermentuje od kilku miesięcy do kilku lat), zawierająca duże ilości protein, witamin i minerałów. W kuchni japońskiej przygotowuje się z niej głównie zupy miso. Jest również składnikiem zup lub sosów mięsnych. Ma kolor ciemnoczerwony lub ciemnobrązowy, ostra w smaku.  

kategoria Pasta do miso i zup tajskich, curry, mleko kokosowe, zupy instant. fermentowana pasta, hikari miso czerwone, miso czerwona, pasta, Pasta Miso Hikari czerwona 400 g, pasta sojowa.
podziel się na
Facebooku
przypnij na
Pinterest
podziel się na
Twitterze
Send to a
friend
  • Opis

Opis

Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

Pasta Miso Hikari czerwona 400 g, z fermentowanej soi i ryżu (miso ciemne, fermentuje od kilku miesięcy do kilku lat), zawierająca duże ilości protein, witamin i minerałów. W kuchni japońskiej przygotowuje się z niej głównie zupy miso. Jest również składnikiem zup lub sosów mięsnych. Ma kolor ciemnoczerwony lub ciemnobrązowy, ostra w smaku. Przygotowanie: rozcieńczyć z gorącą wodą i bulionem. Po otwarciu przechowywać w lodówce, ograniczony okres trwałości. Skład: woda, soja, ryż, sól, alkohol. Zawartość opakowania: 400 g Data przydatności do spożycia: 05.12.2026 r. Kraj pochodzenia: Japonia

Podobne produkty

  • Pasta curry czerwona 400 g Mae ploy

    Pasta curry czerwona 400 g Mae ploy

    22,90 zł
    Do koszyka

    Czerwona pasta curry Mae ploy 400 g.

    Głównym składnikiem czerwonej pasty curry jest papryczka chilli. Używana do przygotowania dań typu curry w kuchni tajskiej i indyjskiej.

    Produkt można nabyć w delikatesach Asia Deli, przy ul. Węgłowej 1, w Krakowie.

    Do koszyka
  • Pasta curry panang Lobo 50 gout of stock

    Pasta curry panang Lobo 50 g

    6,90 zł
    brak w magazynie

    Pasta curry panang Lobo, to mieszanka tajskich przypraw i dodatków. Są one  niezbędne do łatwego i szybkiego przygotowania prawdziwej tajskiej potrawy Panang Curry.

     

     

    brak w magazynie
  • Pasta Miso Hikari biała 400 g

    Pasta Miso Hikari biała 400 g

    13,90 zł
    Do koszyka

    Pasta Miso Hikari biała 400 g

    Pasta Miso Hikari biała, z fermentowanej soi i ryżu, zawiera duże ilości protein, witamin i minerałów. Ma kolor jasnobrązowy, jest lekko słodkawa. Pastę miso głownie używa się do przygotowania japońskiej zupy miso, będącej podstawą japońskiej diety, a także jako składnik wielu sosów i marynat, dań warzywnych lub rybnych.  

    Do koszyka
  • Przyprawa do satay AHG 50 g

    Przyprawa do satay AHG 50 g

    8,90 zł
    Do koszyka

    Przyprawa do satay, to gotowy orzechowy sos w proszku. Błyskawicznie szybki w przygotowaniu. Wystarczy wymieszać go z wodą lub mlekiem kokosowym i zagotować. Przyprawa ułatwiająca przygotowanie dania Satay, czyli kawałków mięsa drobiowego, lub wieprzowego nadzianego na patyczki bambusowe.

    Do koszyka
  • Pasta do tajskiej żółtej curry AHG 50 g

    Pasta do tajskiej żółtej curry AHG 50 g

    8,50 zł
    Do koszyka

    Żółta pasta curry, jest łagodniejszą od pozostałych, zielonej i czerwonej. Jej podstawowym składnikiem jest trawa cytrynowa. To właśnie ona nadają paście korzennego aromatu. Jest ona najczęściej dodawana do potraw curry w połączeniu z mlekiem kokosowym.

    Do koszyka

Szybki kontakt

  • LocationLocation: Ślusarska 3, Kraków
  • telefontelefon: 665 242 424
  • tel. komórkowytel. komórkowy: 602 673 973
  • EmailEmail: biuro@sushisklep.pl

Zapraszamy do showroomu

Sushisklep w sieci

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NASZ PARTNER

NASZ PARTNER

Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll.
Copyrights by sushisklep.pl, 2017

  • Jesteśmy na Google+Google+

Zapisz się do naszego Newslettera!

popup-image

Odbierz 10% zniżki na zakupy hasło:newsletter

w sushisklep.pl