- Nie możesz dodać "słodki sos sojowy Healthy Boy 250 ml -ciemny - zalecany do mięs" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Słodki sos sojowy Healthy boy 250 ml produkowany w Tajlandii metodą fermentacji z zawartością : soji,pszenicy,soli,cukru brązowego,wody,
rekomendowany do przyprawiania mięs,sałatek,marynat.Po otwarciu przechowywać w zacienionym miejscu.
wartość energetyczna w 100 ml :381 kcal
opakowanie :szklana butelka
Kraj pochodzenia :Tajlandia
data przydatności do spożycia : 20.04.2023
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w dużym kartonowym opakowaniu o pojemności 1 l. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów. Skład: ekstrakt kokosowy 80 %, woda, emulgator: E435.
Zawartość opakowania: 1 l
Data przydatności do spożycia: 19.10.2023 r.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w małym kartonowym opakowaniu o pojemności 250 ml. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów. Skład: ekstrakt kokosowy 80 %, woda, emulgator: E435.
Zawartość opakowania: 250 ml
Data przydatności do spożycia: 10.07.2023 r.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Tradycyjne koreańskie wino ryżowe, nazywane alkoholem rolników. jest to najstarszy koreański wyrób alkoholowy.
Kraj pochodzenia: Korea Płd.
Producent: Chamisul
Zawartość alkoholu: 14%
Pojemność: 330ml
PRODUKT PRZEZNACZONY WYŁĄCZNIE DLA OSÓB DOROSŁYCH
Tradycyjne koreańskie wino ryżowe, nazywane alkoholem rolników. jest to najstarszy koreański wyrób alkoholowy.
Kraj pochodzenia: Korea Płd.
Producent: Chamisul
Zawartość alkoholu: 14%
Pojemność: 330ml
PRODUKT PRZEZNACZONY WYŁĄCZNIE DLA OSÓB DOROSŁYCH
Tradycyjne koreańskie wino ryżowe, nazywane alkoholem rolników. jest to najstarszy koreański wyrób alkoholowy.
Kraj pochodzenia: Korea Płd.
Producent: Chamisul
Zawartość alkoholu: 14%
Pojemność: 330ml
PRODUKT PRZEZNACZONY WYŁĄCZNIE DLA OSÓB DOROSŁYCH
Sos rybny Squid 300 ml. Sos rybny Squid, nie zawiera konserwantów ani sztucznych barwników. Produkowany jest na bazie ekstraktu z anchovis. Jest otrzymywany dzięki fermentacji anchois (sardeli). Proces fermentacji trwa 18 miesięcy. Zawiera aż 77% ekstraktu z sardeli. To słony sos, dlatego często potrawy, które są nim doprawiane nie wymagają dodatkowego dosalania.
Sos sojowy Megachef, produkowany w Tajlandii, rekomendowany do sushi. Wytwarzany tradycyjną metodą fermentacji soji, pszenicy, wody i soli, przez 6 miesięcy. Sos jest rzadki i słony, idealnie komponuje się z surową rybą. Jeden z podstawowych sosów przyprawowych w Azji.
Sos Sempio to ciemny sos sojowy, przypomina trochę jego japońską odmianę. Jest to produkt uboczny w produkcji koreańskiej pasty sojowej dwenjang. Bardzo powszechnie wykorzystywany w kuchni koreańskiej. Świetnie nadaje się jako przyprawa do zup, dressingów, marynat do mięs, potraw przygotowywanych na patelni lub w woku. Doskonale podkreśla smak potraw.
Sos sojowy Healthy Boy, produkowany w Tajlandii, rekomendowany do sushi. Wytwarzany tradycyjną metodą fermentacji soji, pszenicy, wody i soli, przez 6 miesięcy. Sos jest rzadki i słony, idealnie komponuje się z surową rybą. Jeden z podstawowych sosów przyprawowych w Azji.
Sriracha, tajski sos z przetartych papryczek chilli. Nazwa pochodzi od nazwy miejscowości Si Racha.
Skład:Chili 61%, cukier, sól, woda, regulator kwasowości E330, substancja wzmacniająca E621, stabilizator E415, substancja konserwująca E202, E220
Zawartość opakowania: 200 ml
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Sriracha, tajski sos z przetartych papryczek chilli. Nazwa pochodzi od nazwy miejscowości Si Racha.
Skład:Chili 61%, cukier, sól, woda, regulator kwasowości E330, substancja wzmacniająca E621, stabilizator E415, substancja konserwująca E202, E220
Zawartość opakowania: 200 ml
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Sriracha, tajski sos z przetartych papryczek chilli. Nazwa pochodzi od nazwy miejscowości Si Racha.
Skład:Chili 61%, cukier, sól, woda, regulator kwasowości E330, substancja wzmacniająca E621, stabilizator E415, substancja konserwująca E202, E220
Zawartość opakowania: 200 ml
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Tahini, czyli pasta sezamowa, to produkt zawierający unikalną kombinację białek, aminokwasów, witamin i pierwiastków śladowych, która dostarcza organizmowi siły i energii. Podstawowy składnik dań zdrowego weganina
Skład:sezam.
Zawartość opakowania: 300 g
Data przydatności do spożycia: 14.08.2023 r.
Kraj pochodzenia: Grecja
01
02
03
04
05
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017