Ramune Liczi 200ml Hata
Ramune Liczi 200ml Hata
Japońska lemoniada o smaku liczi z charakterystyczna kuleczką.
Skład : Cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, substancja zakwaszająca, aromat, barwniki (E102, E129).Barwnik E129, E102 może mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Kraj pochodzenia Japonia
Ramune Truskawka 200ml HATA
Skład : Cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, substancja zakwaszająca, aromat, barwniki (E102, E129).Barwnik E129, E102 może mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Kraj pochodzenia Japonia
Rurki z galaretką o smaku Owocowym Jelly Strip firmy JIN JIN
Ten produkt nie jest przeznaczony dla dzieci poniżej 3 roku życia i osób z zaburzeniami żucia i/lub połykania.
Składniki: woda, cukier, regulator kwasowości: E330, E331, substancje zagęszczające; E410; E415, środek żelujący; E407; E508, aromaty 0,17% (liczi, truskawka, ananas, winogrono), barwnik E129; E102; E133.
Opakowanie zawiera: 300g
Kraj pochodzenia: Tajwan
Data ważności: 04.12.24
Ryż brązowy jaśminowy Royal Tiger 1 kg. Ryż brązowy jaśminowy, charakteryzuje się subtelnym smakiem i niepowtarzalnym aromatem kwiatów jaśminu. Świetnie nadaje się do potraw mięsnych, a w szczególności polecany jest do potraw drobiowych. Głównie używany w kuchni tajskiej, jednak często swoje zastosowanie znajduje również w pozostałych kuchniach orientalnych.
Ryż do sushi Royal Orient produkowany według tradycyjnych metod w UE. Posiada barwę mleczną, a jego ziarno jest okrągłe. Po ugotowaniu jest on bardzo lepki, dlatego też z łatwością można przygotować z niego wiele rodzajów sushi. Często stosuje się go jako składnik do zup, potraw mięsnych, jak i również sałatek.
Ryż do sushi Royal Tiger produkowany według tradycyjnych metod w UE. Posiada barwę mleczną, a jego ziarno jest okrągłe. Po ugotowaniu jest on bardzo lepki, dlatego też z łatwością można przygotować z niego wiele rodzajów sushi. Często stosuje się go jako składnik do zup, potraw mięsnych, jak i również sałatek.
Słodki sos sojowy Healthy boy 250 ml produkowany w Tajlandii metodą fermentacji z zawartością : soji,pszenicy,soli,cukru brązowego,wody,
rekomendowany do przyprawiania mięs,sałatek,marynat.Po otwarciu przechowywać w zacienionym miejscu.
wartość energetyczna w 100 ml :381 kcal
opakowanie :szklana butelka
Kraj pochodzenia :Tajlandia
data przydatności do spożycia : 20.04.2023
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w dużym kartonowym opakowaniu o pojemności 1 l. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów. Skład: ekstrakt kokosowy 80 %, woda, emulgator: E435.
Zawartość opakowania: 1 l
Data przydatności do spożycia: 19.10.2023 r.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Śmietanka kokosowa Chaokoh, w małym kartonowym opakowaniu o pojemności 250 ml. Śmietanka kokosowa używana jest głównie w kuchni tajskiej, do potraw typu curry, zup oraz deserów. Skład: ekstrakt kokosowy 80 %, woda, emulgator: E435.
Zawartość opakowania: 250 ml
Data przydatności do spożycia: 10.07.2023 r.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Tradycyjne koreańskie wino ryżowe, nazywane alkoholem rolników. jest to najstarszy koreański wyrób alkoholowy.
Kraj pochodzenia: Korea Płd.
Producent: Chamisul
Zawartość alkoholu: 14%
Pojemność: 330ml
PRODUKT PRZEZNACZONY WYŁĄCZNIE DLA OSÓB DOROSŁYCH
Tradycyjne koreańskie wino ryżowe, nazywane alkoholem rolników. jest to najstarszy koreański wyrób alkoholowy.
Kraj pochodzenia: Korea Płd.
Producent: Chamisul
Zawartość alkoholu: 14%
Pojemność: 330ml
PRODUKT PRZEZNACZONY WYŁĄCZNIE DLA OSÓB DOROSŁYCH
Tradycyjne koreańskie wino ryżowe, nazywane alkoholem rolników. jest to najstarszy koreański wyrób alkoholowy.
Kraj pochodzenia: Korea Płd.
Producent: Chamisul
Zawartość alkoholu: 14%
Pojemność: 330ml
PRODUKT PRZEZNACZONY WYŁĄCZNIE DLA OSÓB DOROSŁYCH
Sos rybny Squid 300 ml. Sos rybny Squid, nie zawiera konserwantów ani sztucznych barwników. Produkowany jest na bazie ekstraktu z anchovis. Jest otrzymywany dzięki fermentacji anchois (sardeli). Proces fermentacji trwa 18 miesięcy. Zawiera aż 77% ekstraktu z sardeli. To słony sos, dlatego często potrawy, które są nim doprawiane nie wymagają dodatkowego dosalania.
Sos sojowy Megachef, produkowany w Tajlandii, rekomendowany do sushi. Wytwarzany tradycyjną metodą fermentacji soji, pszenicy, wody i soli, przez 6 miesięcy. Sos jest rzadki i słony, idealnie komponuje się z surową rybą. Jeden z podstawowych sosów przyprawowych w Azji.
01
02
03
04
05
Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll. Copyrights by sushisklep.pl, 2017