Sushisklep
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
    • Kategorie
      • zestawy do sushi dla 2 osób
      • Czajniki żeliwne,czarki,herbaty
    • Ceny
      • poniżej 100zł
      • 100 – 200zł
      • 200 – 300zł
      • powyżej 300zł
  • Kontakt
zaloguj/zarejestruj się »
zapomniałeś/aś hasło? Utwórz konto
  • Strona Główna
  • O nas
  • Sklep
  • Kontakt
koszyk 0
  • Nie ma żadnego produktu w koszyku
Strona główna > Zestawy do sushi > Produkty do sushi i kuchni tajskiej > Pasta do miso i zup tajskich, curry, mleko kokosowe, zupy instant > Pasta curry panang Lobo 50 g
Poprz
  / 
Nast
Pasta curry panang Lobo 50 g

Pasta curry panang Lobo 50 g

6,90 zł

Pasta curry panang Lobo, to mieszanka tajskich przypraw i dodatków. Są one  niezbędne do łatwego i szybkiego przygotowania prawdziwej tajskiej potrawy Panang Curry.

 

 

kategoria Pasta do miso i zup tajskich, curry, mleko kokosowe, zupy instant. panang, pasta curry, pasta curry panang, Pasta curry panang Lobo 50 g, pasta panang, pasta przyprawowa panang.
podziel się na
Facebooku
przypnij na
Pinterest
podziel się na
Twitterze
Send to a
friend
  • Opis

Opis

Pasta curry panang Lobo 50 g.

Pasta curry panang Lobo, to mieszanka tajskich przypraw i dodatków. Są one  niezbędne do łatwego i szybkiego przygotowania prawdziwej tajskiej potrawy Panang Curry.

Skład: papryczka chilli, trawa cytrynowa, szalotki, czosnek, sól, galangal, przyprawy (skórka z limonki kaffir, kolendra, biały pieprz), mielone orzeszki ziemne, pasta krewetkowa (krewetki, sól). Produkt może zawierać śladowe ilości ryby.

Podobne produkty

  • Pasta zielone curry FG 195 g

    Pasta zielone curry FG 195 g

    16,50 zł
    Do koszyka

    Pasta zielone curry, posiada intensywny smak. W połączeniu z mleczkiem kokosowym, tworzy bardzo smaczny sos typu curry. Tradycyjnie używana w kuchni orientalnej, z powodzeniem może być stosowana w kuchni tradycyjnej.

    Do koszyka
  • Pasta curry żółta Lobo 50 g

    5,90 zł
    Do koszyka

    Pasta curry żółta Lobo, jest najłagodniejszą odmianą z grupy curry. To utarte i wymieszane składniki, aromatyczne i wyraziste, a dzięki papryczce pikantne. Po wymieszaniu z mleczkiem kokosowym i dodaniem do niej mięsa, daje nam żółte curry.

    Do koszyka
  • Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

    Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

    16,90 zł
    Do koszyka

    Pasta Miso Hikari czerwona 400 g

    Pasta Miso Hikari czerwona, z fermentowanej soi i ryżu (miso ciemne, fermentuje od kilku miesięcy do kilku lat), zawierająca duże ilości protein, witamin i minerałów. W kuchni japońskiej przygotowuje się z niej głównie zupy miso. Jest również składnikiem zup lub sosów mięsnych. Ma kolor ciemnoczerwony lub ciemnobrązowy, ostra w smaku.  

    Do koszyka
  • Pasta przyprawowa do Singapur Laksa 50 g AHG

    Pasta przyprawowa do Singapur Laksa 50 g AHG

    8,50 zł
    Do koszyka

    Pasta przyprawowa do Singapur Laksa, to połączenie tradycyjnych składników używanych w Singapurze, tworzących w rezultacie podstawę oryginalnej Laksy. Laksa to rodzaj tradycyjnej zupy z Azji Południowo – Wschodniej. Pasta, bez sztucznych barwników i konserwantów.

    Do koszyka
  • Pasta do tajskiej żółtej curry AHG 50 g

    Pasta do tajskiej żółtej curry AHG 50 g

    8,50 zł
    Do koszyka

    Żółta pasta curry, jest łagodniejszą od pozostałych, zielonej i czerwonej. Jej podstawowym składnikiem jest trawa cytrynowa. To właśnie ona nadają paście korzennego aromatu. Jest ona najczęściej dodawana do potraw curry w połączeniu z mlekiem kokosowym.

    Do koszyka

Szybki kontakt

  • LocationLocation: Węgłowa 1, Kraków
  • telefontelefon: 665 242 424
  • tel. komórkowytel. komórkowy: 602 673 973
  • EmailEmail: biuro@sushisklep.pl

Zapraszamy do showroomu

Sushisklep w sieci

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NA SUSHI W KRAKOWIE?

NASZ PARTNER

NASZ PARTNER

Sushisklep.pl Zestawy do sushi, czajniki żeliwne, zestawy do parzenia herbaty, Kimmidoll.
Copyrights by sushisklep.pl, 2017

  • Jesteśmy na Google+Google+

Zapisz się do naszego Newslettera!

popup-image

Odbierz 10% zniżki na zakupy hasło:newsletter

w sushisklep.pl