Pasta do miso
to przyprawa o niezwykłych właściwościach.
Pasty japońskie,tajskie ,indyjskie,wszystkie stanowią bazę do szybkich i,smacznych i pożywntch potraw azjatyckich .
Pasta miso to przyprawa o niezwykłych właściwościach.
Warto ją częściej stosować w kuchni, gdyż nie tylko poprawia smak potraw, lecz także wspomaga zdrowie.
Z niej powstają słynne zupy miso shiro ,miso tofu to wakame ( z tofu i glonami ),
Pasty tajskie do Zup tom Yum,tom kha,curry zielone,zólte czy czerwone w zależności od stopnia ostrości niezwyle aromatyczne – przeważający aromat trawy cytrynoej,galangalu,liści kafirui, chili.

























Łyżka do miso japońskich czarna 13,5 cm
Łyżka do miso czarno – czerwona 13,5 cm
Łyżka do miso biała 14,5 cm
łyżka czarna mat 13,5 cm
łyżka do ramenu czarno-czerwona 21 cm długości
